Massages

Klassieke massage –  30 of 60 minuten
De klassieke massage richt zich voornamelijk op ontspanning, het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen. Klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied zullen verminderen.

Sportmassage  –  30 of 60 minuten
De sportmassage is een goede manier om je voor te bereiden op een prestatie of om afvalstoffen af te voeren uit de spieren na het sporten. De massage helpt je ook mentaal te focussen en de prestatie achteraf te evalueren.

Zwangerschapsmassage – (vanaf 16 weken) – 30 of 60 minuten
De zwangerschapsmassage is bedoeld als ontspanningsmassage. De massage is vooral gericht op de rug, nek en schouders en de benen, die als gevolg van het veranderen van het lichaam en lichaamshouding de nodige spanning te verduren krijgen.

Raadpleeg altijd eerst jouw gyneacoloog of huisarts, voordat je de afspraak maakt.

Voetmassage – 20 minuten
Onze voeten dragen ons de hele dag en brengen ons overal naartoe. Toch zijn ze het meest ondergewaardeerde deel van ons lichaam. Kom daarom eens langs voor een ontspannende massage voor de voeten en onderbenen.               
Niet alleen weldadig voor de voeten, maar ook ontspannend voor de geest.  

Metamorfose massage – 60 minuten
Met deze massage verander je niet van een kikker in een prins, maar het is wel een heerlijke ontspannen massage die je helpt om te werken aan bewustzijn, het verwerken van (oude) emoties, psychische klachten en hormonale klachten.

Reiki  – 30 tot 60 minuten
Reiki is een vorm van werken met universele energie. Lichaam en geest krijgen voeding om zichzelf in balans te brengen. Hierdoor treedt er een positieve verandering op in jezelf en bij alles wat je doet.